ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Η περιέργεια που είχαν τους έκανε να ανοίξουν τη σακούλα. Μέσα υπήρχε ένα νεκρό φίδι που ήταν πύθωνας. Το μέγεθός του, τους εξέπληξε καθώς έφτανε σε μήκος τα 5 μέτρα. Οι δύο φίλοι τράβηξαν τις σχετικές φωτογραφίες, με τις εικόνες να ταξιδεύουν από το Ηράκλειο στα social media. Το μήκος των συγκεκριμένων ερπετών, κυμαίνεται ανάλογα με το είδος, από μερικά εκατοστά μέχρι 10 μέτρα. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν έχουν αδένες με δηλητήριο και σκοτώνουν τη λεία τους σφίγγοντάς την με τις δυνατές σπείρες τους.

Κάθε άλλο παρά ευχάριστη ήταν η έκπληξη που περίμενε δύο άνδρες στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο, καθώς όταν έφτασαν σε χωράφι γνωστού τους, αντίκρισαν ένα τεράστιο φίδι, που ήταν πύθωνας.

Στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε μία σακούλα. Έκπληκτοι την άνοιξαν και αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα που ήταν νεκρός.

Ο πύθωνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, υπολογίζεται πως είχε μήκος περίπου 5 μέτρα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το φίδι είχε πρόσφατα καταλήξει και παραμένει άγνωστο, το ποιος το έβαλε στη σακούλα που βρέθηκε στο χωράφι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις