ΑΘΗΝΑ. Γνώριμος των Αρχών είναι ο 39χρονος δράστης, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το τμήμα Αγίων Αναργύρων, μπροστά από τον σκοπό.

Είχαν χωρίσει πριν από δύο μήνες. Εκείνος όμως δεν άντεξε τον χωρισμό τους και έτσι τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στα αποκλειστικά πλάνα του Star φαίνεται το 28χρονο κορίτσι να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, μπροστά από τον αστυνομικό που είχε σκοπιά.

«Εδώ δίπλα ήμουν. Τα είδαμε όλα. Κρίμα, γιατί ήταν μικρή κοπέλα», αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο Star. Η Κυριακή, όπως ονομαζόταν η 28χρονη, πήγε στο Τμήμα για να ζητήσει βοήθεια. Τον είχε δει λίγα λεπτά νωρίτερα έξω από το σπίτι της. Τον είχε δει και την προηγούμενη μέρα και φοβήθηκε... Ετσι, ζήτησε από τον φίλο της να την πάει στο Τμήμα, όμως ο 39χρονος δεν πτοήθηκε. Ήταν αποφασισμένος. Την ακολούθησε μέχρι εκεί

Όπως αναφέρει στο Star ο ξάδερφος της 28χρονης: «Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί της και μου είπε, έγινε κάτι αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να στο πω».

Η κοπέλα ανέβηκε στο γραφείο της αξιωματικού Υπηρεσίας και είπε στον φίλο της να μείνει έξω από το γραφείο. Δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, καθώς το είχε πράξει και στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι.

Ο διάλογος της 28χρονης με την αξιωματικό Υπηρεσίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star αυτός ήταν ο διάλογος που είχε η 28χρονη με την αξιωματικό Υπηρεσίας:

Θύμα: Σας παρακαλώ πολύ, θέλω ένα περιπολικό να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Είδα τον πρώην σύντροφό μου και φοβάμαι, μήπως με περιμένει έξω από το σπίτι μου και μου κάνει κακό.

Αστυνομικός: Πρέπει να του κάνετε μήνυση.

Θύμα: Έχω κάνει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό.

Αστυνομικός: Μείνετε στο αστυνομικό τμήμα και θα καλέσουμε από εδώ την Άμεση Δράση να σας συνοδεύσουν.

Θύμα: Θα τους καλέσω εγώ.

Η 28χρονη βγήκε από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων μαζί με τον φίλο της και κάλεσε το 100:

Άμεση Δράση: Άμεση Δράση, λέγετε παρακαλώ;

Θύμα: Είμαι έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων και θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου γιατί φοβάμαι ότι ο πρώην σύντροφός μου θα μου κάνει κακό. Βοήθεια, είναι εδώ, με κυνηγάει... (Ουρλιαχτά, έπεσε η γραμμή).

Αμέσως, ακούγονται ουρλιαχτά, η τηλεφωνήτρια γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της 28χρονης, μιας δολοφονίας που έγινε μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις