ΑΘΗΝΑ. Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 28χρονη πριν από περίπου δύο χρόνια είχε μείνει έγκυος από τον πρώην σύντροφό της και απέβαλε ύστερα από χτυπήματα που δέχθηκε από τον ίδιο.

Θεία 28χρονης: Είχε χάσει ένα μωρό από το ξύλο και τους βιασμούς -Την κακοποιούσε

Μια θεία της 28χρονης μίλησε στην εκπομπή και τόνισε αρχικά: «Οι γυναίκες να μιλήσουν, αλλά δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Ήρθε να ζητήσει βοήθεια και κρύφτηκαν».

«Η αδελφή μου είναι με ηρεμιστικά και προσπαθούμε να τη συνεφέρουμε, όπως και όλους στην οικογένεια», επισήμανε.

Σε ερώτηση για το αν είχε ζητήσει ποτέ βοήθεια η 28χρονη, η γυναίκα απάντησε: «Δεν είχε ζητήσει βοήθεια, απλά τη βλέπαμε χτυπημένη. Είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι χτυπημένη, είχε πάει στην αστυνομία ξυπόλητη και δεν κάνανε τίποτα. Είχε έρθει πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα και δεν κάνανε τίποτα. Πέθανε μόνη της, αβοήθητη μέσα στον δρόμο, σαν το σκυλί. Φοβόταν μην τη σκοτώσει».

«Της είχαμε πει να φύγει από αυτόν τον άνθρωπο, να έρθει εδώ, και η αδελφή της και εμείς. Φοβόταν για τη ζωή της. Την απειλούσε συνέχεια. Το ξέραμε αυτό, το έλεγε συνέχεια. Την είχε χτυπήσει πολλές φορές και είχε χάσει ένα μωρό από το ξύλο και τους βιασμούς», κατέληξε η θεία της 28χρονης.

Δείτε τι είπε η θεία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις