ΕΛΛΑΔΑ. Χαμός έγινε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα να εξοργίζεται με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, ο οποίος αρνήθηκε να καταδικάσει το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δελικάρη, στην Καβάλα από πρώην υποψήφια της «ΝΙΚΗΣ».

Στο τέλος της κουβέντας, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, εξοργισμένος με τα λεγόμενα του ιερέα, είπε: «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει, πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει».

Από την πλευρά του, ο αρχιμανδρίτης απάντησε: «Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω, γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω, κύριε Λιάγκα, γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας».

Αυτή η κουβέντα ήταν αρκετή για να βγάλει τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να απομακρύνει από το παράθυρο τον αρχιμανδρίτη.

«Η καταδίκη από παπά σαν εσάς είναι τιμή μου. Με τιμά. Αφορήστε με κιόλας, παπά μου. Ντροπή σας. Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί. Ντροπή σας. Πάρτε τον. Πάρτε τον, τέλος. Πάρτε τον».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις