ΕΛΛΑΔΑ. Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού MasterChef, γνωστός κατά κόσμον ως Στάθης Αυγουστάκης, χειροτονήθηκε μοναχός την περασμένη Τρίτη.

«Εμένα ήταν παιδικός μου πόθος, πέρασε μετά στα νεανικά μου χρόνια και παρέμεινε, παρόλο που ακολούθησα τις σπουδές μου στη γεωπονία και στη μαγειρική. Ο πόθος παρέμενε και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, συν Θεώ έγινα τη Δευτέρα το βράδυ μοναχός με ρασοευχή και την Τρίτη το πρωί διάκονος και το βράδυ πρεσβύτερος αρχιμανδρίτης», δηλώνει ο πατέρας Ευμένιος.

Πατέρας Ευμένιος: «Ήταν το σχέδιο του Θεού να γίνει τώρα»

«Δεν έγινε κάτι, απλά ήταν το σχέδιο του Θεού να γίνει τώρα. Προηγήθηκε, βέβαια, ένα συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα, έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή η μητέρα και το ανιψάκι μου. Ουδέποτε όμως έχασα την πίστη μου», εξομολογείται ο πρώην παίκτης του MasterChef.

«Το MasterChef είναι ένα πολύ σοβαρό ριάλιτι, μαθαίνεις μέσα από αυτό πολλά πράγματα. Πολλοί με ρωτούσαν εάν θα ξαναπήγαινα, δεν νομίζω όμως να το έκανα» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Στάθης Αυγουστάκης, τονίζοντας ότι πρόκειται να αναλάβει τα συσσίτια της μονής και της θρησκευτικής κατασκήνωσης της περιοχής.

«Στους κόλπους της Εκκλησίας με θυμόντουσαν από το MasterChef»

«Στους κόλπους της Εκκλησίας με θυμόντουσαν από το MasterChef. Δεν το πίστευαν στην αρχή, τους έκανε φοβερή εντύπωση», παραδέχεται με χιούμορ ο Στάθης Αυγουστάκης ως Πατέρας Ευγένιος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις