Κάλεσμα για αρωγή στο έργο της Οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου απευθύνει με μήνυμά του στους δημότες του Δήμου Ευρώτα ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γρυπιώτης. Ο κ. Γρυπιώτης καλεί τους πολίτες να παραδώσουν φάρμακα που δεν τους είναι χρήσιμα, έτσι ώστε να διατεθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Το μήνυμα του κ. Γρυπιώτη αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με αφορμή την επείγουσα έκκληση που απευθύνουν οι «Γιατροί του Κόσμου» στους Έλληνες πολίτες και στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης του δήμου μας σε ζητήματα κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, καλώ και παρακαλώ τους δημότες του Δήμου Ευρώτα, να ελέγξουν τα φάρμακα που υπάρχουν και μένουν αχρησιμοποίητα στα ντουλάπια τους, χωρίς να έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους και να τα παραδώσουν στα πλησιέστερα ΚΕΠ του δήμου μας.

Το φαρμακευτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα προωθηθεί, ακολούθως, στους «Γιατρούς του Κόσμου», οι οποίοι με τη σειρά τους θα το παραδώσουν στους άπορους, σε αυτούς που έχουν ανάγκη και στους μετανάστες.

Αν τα φάρμακα που δεν χρειαζόμαστε παραμείνουν στα ντουλάπια μας, θα καταλήξουν, αργότερα, στα σκουπίδια. Αν παραδοθούν, θα σώσουν ζωές!» καταλήγει ο Δήμαρχος Ευρώτα Γ. Γρυπιώτης.