ΣΠΑΡΤΗ. Σώα και καλά στην υγεία της εντοπίστηκε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου, λίγο μετά τις 9 το πρωί στους πρόποδες του Ταϋγέτου (πλησίον του ΙΝ Ζωοδόχου Πηγής Σοχάς), η Τ. Π. του Ν., 54 ετών, η οποία είχε εξαφανισθεί χθες Πέμπτη 4 Ιουλίου από τα Καλύβια Σοχάς. Στην έρευνα συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και δύο μοτοσυκλέτες. Την Τ.Π. του Ν. παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εντοπίστηκε 82χρονη αγνοούμενη στο Καστόρι

Αίσιο τέλος είχε και η επιχείρηση ανεύρεσης της Λ.Μ. του Κ., 82 ετών, η οποία ανευρέθη την Τετάρτη 3 Ιουλίου το απόγευμα, με κλονισμένη την υγεία της, πλησίον κτηνοτροφικής μονάδας στη θέση «Ντεμίρια» στο Καστόρι Λακωνίας. Η ηλικιωμένη είχε εξαφανισθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου από την Πελλάνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης συμμετείχαν 18 πυροσβέστες με δύο οχήματα και δύο μοτοσυκλέτες, μεταξύ των οποίων και διασωστικοί σκύλοι με ομάδα της ΕΜΑΚ. Η Λ.Μ. μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Επικεφαλής και στις δύο επιχειρήσεις ανεύρεσης των εξαφανισθέντων ατόμων ήταν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης Πύραρχος Χρύσανθος Αθανασόπουλος.

φωτο αρχείου