ΜΟΛΑΟΙ. Με σύμμαχο τον άριστο καιρό πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Πάκια και τους Μολάους.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με δοξολογία στον ναό των Πακίων και συνεχίστηκαν με τρισάγιο στο Μνημείο των Πεσόντων και την κατάθεση στέφανου από τον πρόεδρο του χωριού. Ακολούθως, τελέστηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Μολάων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια του Γυμνασίου Μολάων κα Κόικα.

Στην συνεχεία, στην κεντρική Πλατεία των Μολάων πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση, παρουσία του Δήμαρχου Μονεμβασίας κ. Τρειχίλη, του αρχιερατικού επιτρόπου π. Γεράσιμου Πετρολέκα, του εκπροσώπου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας κ. Φλώρου και του αντιδημάρχου κ. Μαυρομιχάλη. Επίσης, το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Κολλιάκος και Νικολινάκος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ. Γιάννου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικής Μολάων κ. Τσολομύτης, ενώ παρευρέθηκε πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την παρέλαση και χειροκρότησε τη μαθητιώσα νεολαία.

Φωτογραφίες-video: Μ. Καρούνης