ΣΠΑΡΤΗ. Τo Σάββατο 31 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Λακωνίας πραγματοποίησε την ετήσια συνεστίασή του, στο κέντρο διασκεδάσεως Σελλάκου, στο Παρόρι Λακωνίας, στην οποία συμμετείχαν όλα τα μέλη του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους και πλήθος προσκεκλημένων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιάσκος αφού χαιρέτισε του προσκεκλημένους, ενημέρωσε τα μέλη του Συνδέσμου για τα θέματα που τους απασχολούν και στη συνέχεια το Διοικητικό Συμβούλιο προέβη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι απόστρατοι αστυνομικοί μπορεί φεύγοντας από την Υπηρεσία να μην παραλαμβάνουν το «χρυσό» ρολόϊ αλλά έχουν αποκομίσει μια σημαντική εμπειρία για τις προτεραιότητες και τις αξίες στην ζωή των συνανθρώπων τους. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο απόστρατος αστυνομικός παραμένει εξαιρετικά χρήσιμος στην κοινωνία και στην Υπηρεσία, απαλλαγμένος μάλιστα απο το βασανιστικό πρωτόκολλο και το τυπικό. Πάντα ζητούμενο βέβαια θα είναι το κατά πόσο οι Ελληνικές Κυβερνήσεις αντιλαμβάνονται ποια είναι η κρίσιμη ισορροπία στη λειτουργία της Αστυνομίας και στην ανταμοιβή των Αστυνομικών.