ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Η Διευθύντρια του ΚΔΑΠ-μεΑ Δήμου Μονεμβασίας, Ιωάννα Ισμυρνιόγλου, ψυχολόγος σε επιστολή της αναφέρει τα εξής:
«Έχοντας παραλάβει την πολύ σημαντική για το κέντρο μας δωρεά του «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ», αισθάνομαι τη βαθύτατη και ειλικρινή υποχρέωση να ευχαριστήσω αρχικά το ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, την ΕΤΑΙΡΙΑ SPRINGFIELD SHIPPING και τον Διευθυντή κ. Ιωαννίδη, καθώς και τους ανθρώπους του Ιδρύματος που έκαναν πραγματικότητα αυτή τη Δωρεά.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κοτσώνη Κοσμά, με καταγωγή από το Λάχι Νεάπολης, ο οποίος αναγνώρισε τις ανάγκες μας και μας βοήθησε σημαντικά, με ανιδιοτέλεια στο να λάβουμε αυτή τη δωρεά που έχει να κάνει με εφοδιασμό ειδικού εξοπλισμού για το κέντρο μας (αναπηρικό αμαξίδιο, ηλεκτρικό κρεβάτι φυσικοθεραπείας, Η/Υ, προτζέκτορα, διαδραστικό πίνακα και δάπεδο ασφαλείας).

Η δυνατότητα βελτίωσης των υπηρεσιών μας αλλά κατ’ επέκταση και της ποιότητας της ζωής των ατόμων με αναπηρία, έδωσε σε εμένα, στο προσωπικό και στις οικογένειες αυτών των ατόμων, μια ελπίδα δύναμης να συνεχίζουμε το έργο μας και να παλεύουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον των ατόμων με αναπηρία».