ΜΟΛΑΟΙ. Σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό όπως αυτός του Δήμου Μονεμβασίας, η Δημοτική Αρχή προσπαθεί και φέτος να ζωντανέψει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Με μεράκι και πολλή εθελοντική δουλειά στήθηκαν για άλλη μια χρονιά Χριστουγεννιάτικα χωριά στο Δήμο! Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας μαζί με τις Τοπικές Κοινότητες, τους πολιτιστικούς, εμπορικούς και αθλητικούς φορείς, τα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Μολάων και Βοιών μα πάνω από όλα με την αγόγγυστη βοήθεια εθελοντών που πίστεψαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, ανοίγουν τις πόρτες των χωριών για όλους, επισκέπτες και δημότες!

Έτσι, όλα τα παιδιά αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν στο σπίτι του Αι- Βασίλη, να ταχυδρομήσουν τις επιθυμίες και τις ευχές τους στο μεγάλο γραμματοκιβώτιο, να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και κατασκευές στο σπίτι των ξωτικών, να γευτούν ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα στο σπίτι των ζαχαρωτών, να ζωγραφιστούν με νεραϊδοχρώματα στα προσωπάκια τους και να δώσουν χαρά σε άλλα παιδιά χαρίζοντας τρόφιμα, ρούχα και παλιά παιχνίδια στο σπίτι της Αγάπης!

• ΜΟΛΑΟΙ: Το χωριό στήθηκε στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη των Μολάων, τον οποίο ευγενικά παραχώρησε η τοπική εκκλησία.
• ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: Το χωριό στήθηκε στο χώρο της πλατείας και το ζαχαρένιο σπιτάκι στην πλατεία κανόνι του κάστρου.
• ΝΕΑΠΟΛΗ: Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε απέναντι από το ξενοδοχείο του Αρσενάκου με την επιμέλεια της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης .
• ΠΑΠΑΔΙΑΝΙΚΑ: Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε στην πλατεία ηρώων με την επιμέλεια του πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδιανίκων – Πλύτρας

Ενημερωθείτε λοιπόν μέσα από το site του Δήμου για το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Μονεμβασίας και ανακαλύψτε την έμπνευση και τη δημιουργία, με την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή!
Κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων και μέχρι 31/12/2015 θα γίνεται λαχειοφόρος αγορά από τα παιδιά των φιλαρμονικών του Δήμου Μονεμβασίας τα έσοδα της οποίας θα κατατεθούν στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος Μονεμβασίας για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Δημοτικής Ενότητας Βοιών.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου εδώ