ΣΕΛΛΑΣΙΑ. Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σελλασίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εφημερίου του Ναού π. Νικολάου Π. Τσέτσεκα, η δωρεά συνέβαλε στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία αγοράς οικήματος από την ενορία με σκοπό να αξιοποιηθεί ως ενοριακό πνευματικό κέντρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Σελλασίας έχει ως εξής:

«Στην επίπονη προσπάθειά μας να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αγοράς του οικήματος της κ. Κολλύβα με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε ως ενοριακό πνευματικό κέντρο, καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση του κ. Δημητρίου Π. Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δραστήριος, φιλογενής και ευγενής συμπατριώτης μας, για μία ακόμη φορά, στάθηκε πολύτιμος αρωγός στο έργο μας προσφέροντας ολοπρόθυμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά του εν λόγω οικήματος.

Έτσι, καταφέραμε να αγοράσουμε το εν λόγω κτήριο, το οποίο πλέον, μετά από τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης και λειτουργικής αναπροσαρμογής, θα αποτελέσει ένα χώρο πολλαπλώς ωφέλιμων δραστηριοτήτων για όλους τους ευσεβείς ενορίτες μας.

Η θεάρεστη και αξιέπαινη αυτή ενέργεια του κ. Γιαννακόπουλου, που ζυγίζει αιωνιότητα, αποτελεί για τον ίδιο τιμή, διότι με αυτή φανερώνει εύγλωττα τη σταθερή αγάπη και την ακλόνητη εμπιστοσύνη του προς την Εκκλησία μας, και για εμάς αφορμή δοξολογίας προς τον Θεό, διότι ακόμη και στη σημερινή χειμαζόμενη κοινωνία, όπου ο ατομισμός, η ιδιοτέλεια, η δυσπιστία, η εσωστρέφεια αποτελούν τα κυρίαρχα γνωρίσματα, υπάρχουν άνθρωποι με ευγένεια, με αγάπη και με διάθεση αλληλεγγύης.

Πάντοτε θα του είμαστε ευγνώμονες και συνέχεια θα ευχόμαστε και θα προσευχόμαστε να του επιδαψιλεύει ο Κύριός μας υγεία, χαρά, ευτυχία και επιτυχία σε κάθε ευλογημένη δραστηριότητά του».