ΚΡΟΚΕΕΣ. Το Δ.Σ. του Καρναβάλου Κροκεών καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει εθελοντικά στη δημιουργία του εικαστικού για την αφίσα του Καρναβάλου Κροκεών 2016.

Όλες οι προτάσεις ανεξάρτητα από την τελική επιλογή θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Καρναβάλου Κροκεών και θα αποτελούν μέρος της ιστορίας του Καρναβάλου.

Ως καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Δευτέρα 15/2/2016.

Οι προτάσεις θα αποστέλλονται στην Διεύθυνση Δ.Ε. Κροκεών, 23051 Κροκεές, τηλ. επικοινωνίας 697 3953950.

Εντωμεταξύ, το ταξίδι του Καρναβάλου Κροκεών ξεκίνησε για μια ακόμη χρονιά…
Το ομορφόρερο και μακροβιότερο Καρναβάλι της Λακωνίας και φέτος θα περιμένει τους φίλους του και τους χιλιάδες επισκέπτες στις καρναβαλικές εκδηλώσεις που ξεκινούν την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.
Η μυσταγωγία του καρναβαλιού είναι η χαρά της δημιουργίας, η μαγεία των κατασκευών, ο εθελοντισμός και η προσφορά, ιδιαίτερα της νεολαίας των Κροκεών.

Η «Δεξαμενή» το δημιουργικό καταφύγιο των κατασκευαστών, που έμαθαν την όμορφη τέχνη των αρμάτων πολλές γενιές πάντα φιλόξενη, παρά την έλλειψη των υποδομών περιμένει τους συμπολίτες μας που θέλουν να προσφέρουν.

Το Λαχείο, βασικό έσοδο για τη διαχρονικότητα του Κρναβάλου Κροκεών, ετοιμάζεται με ελκυστικά δώρα και θα διατεθεί σύντομα προς πώληση.

Όλες οι υποστηρικτικές ομάδες μαζί με τους συλλόγους και την Τοπική Κοινότητα των Κροκεών ετοιμάζονται για την καλύτερη και δυναμικότερη εμφάνιση του Καρναβάλου Κροκεών 2016.

Φυσικά ο Δήμος Ευρώτα και οι χορηγοί θα είναι και φέτος συμπαραστάτες σ’ αυτόν τον ωραίο και διαχρονικό θεσμό του Καρναβάλου.

Όπως κάθε χρόνο η συμμετοχή των συλλόγων από όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα, καθώς και απ’ όλες τις περιοχές της Λακωνίας θα προσδώσουν χρώμα και ποιότητα στο Καρναβάλι όλης της Λακωνίας.