Kάποιες φορές η στήριξη αυτή δεν κοστίζει τίποτε παραπάνω από λίγα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο μας για παρέα και συντροφιά. Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης θυμήθηκαν τους γέροντες της πόλης.

ΣΠΑΡΤΗ. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Σπάρτης "Οι Άγιοι Ανάργυροι", με συνοδούς την θεολόγο του σχολείου κυρία Κανέλλα Μανώλη και τον καθηγητή Αγγλικών κύριο Παναγιώτη Παπαγεωργίου.

Οι μαθητές πήγαν στους γέροντες λίγα γλυκά και τρόφιμα και μερικά χειροποίητα διακοσμητικά. Με πολύ κέφι και όρεξη τραγούδησαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους γέροντες, οι οποίοι χάρηκαν με την παρουσία των παιδιών.

Μέσα από την επίσκεψη αυτή, αλλά και μέσα από άλλες φιλανθρωπικές δράσεις, τα παιδιά καταλαβαίνουν λίγο καλύτερα πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη κάποιων ανθρώπων για ουσιαστική στήριξη όχι μόνο στις γιορτινές μέρες αλλά και όλο το χρόνο.

Kάποιες φορές η στήριξη αυτή δεν κοστίζει τίποτε παραπάνω από λίγα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο μας για παρέα και συντροφιά.

Ο Διευθυντής ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης εύχονται σε όλο το κόσμο υγεία να περάσει όμορφα τις γιορτές και το νέο έτος 2017 να του χαρίζει ευτυχία και πολλές επιτυχίες.