ΔΑΦΝΙ. Νεκρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ηλικιωμένη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Η ηλικιωμένη (άνω των 90 ετών) ανασύρθηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία που ζούσε στο Δαφνί.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα στο υπνοδωμάτιό της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου (ώρα 5.25) ήταν μικρής έκτασης. Τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης πάντως διερευνώνται καθώς έφερε ελαφρά μόνο εγκαύματα.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου της Π.Υ. Σπάρτης

Σήμερα και περί ώρα 05:24 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τηλεφωνικά για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ισόγεια κατοικία στην Τ/Κ Δαφνίου Δ. Ευρώτα Ν. Λακωνίας. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στο χώρο όπου εκδηλώθηκε, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης βρέθηκε και απομακρύνθηκε η Ν.Α., ετών 95, η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., διεκομίσθη στο Γ.Ν. Λακωνίας- Ν. Μ. Σπάρτης, και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε (5) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Υπηρεσίας μας.

Φωτό αρχείου