ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ. Ένα χρόνιο αίτημα της κοινωνίας του Γεωργιτσίου και της ευρύτερης περιοχής γίνεται έργο. Πρόκειται για τον δρόμο Πελλάνα – Γεωργίτσι μέσω Μανίνου. Δικαίως οι πρωτεργάτες αυτής της διεκδίκησης επιχαίρουν.

«Το Δ.Σ. Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στην Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Αδαμαντία Τζανετέα, οι οποίοι αποφάσισαν την έγκριση πίστωσης 259.000 ευρώ στον δήμο, για την βελτίωση του δρόμου Πελλάνα - Γεωργίτσι Λακωνίας μέσω Μανίνου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων Λακεδαίμονος και του επίτιμου προέδρου κ. Γεωργίου Πανταζέλου. Iκανοποιούν έτσι ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου και των κατοίκων της περιοχής μας.
Για την επίτευξη του ανωτέρου σκοπού, υπήρξε άριστη συνεργασία, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά με τον Περιφερειάρχη και διαρκής αγώνας του Συνδέσμου, με προσωπικότητες που υποστήριζαν έμπρακτα - δημόσια το εν λόγω έργο».

Την ανακοίνωση υπογράφουν για το Δ.Σ., ο Πρόεδρος Χρήστος Ηλ.Τσίχλης και ο γενικός γραμματέας Φίλιππος Γ. Τσερωτάς