ΣΠΑΡΤΗ. Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινά για 4η συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα φωτογραφίας για παιδιά «Μικροί φωτογράφοι εν δράσει!».

Τα παιδιά θα μάθουν με απλό και ευχάριστο τρόπο τα διάφορα είδη φωτογραφίας, μυστικά και τεχνικές για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες τους, θα ασχοληθούν με την αισθητική και την κριτική στην φωτογραφία και θα γνωρίσουν εκ νέου τον κόσμο μας μέσα από τον φωτογραφικό φακό.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου 2018 και θα διαρκέσει 5 εβδομάδες (5 μαθήματα της μίας ώρας). Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα στην αίθουσα της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης στην οδό Κλεομβρότου 50.

Yλοποιούνται από μέλη της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης. Τα τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Στα πλαίσια των μαθημάτων θα διανεμηθούν εκπαιδευτικά έντυπα για την φωτογραφία σε όλα τα παιδιά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά της Ε' και Στ' Δημοτικού και Α', Β' & Γ' Γυμνασίου και παρέχεται με συνολικό κόστος μόνο 10 € για κάθε παιδί.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο e-mail lefospartis@gmail.com ή στο τηλ. 6977717676 (Ηλίας Περγαντής). Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018.