ΣΠΑΡΤΗ. Έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητα των οδηγών που κυκλοφορούν με τα οχήματά τους στην πόλη της Σπάρτης. Κλήσεις και πρόστιμα έρχονται από την 1η Οκτώβρη για όσους παρανομούν με τα οχήματα τους. Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με κλειστές διαβάσεις πεζών, γινόμαστε μάρτυρες παρκαρισμένων οχημάτων σε ράμπες ΑΜΕΑ και πάνω σε πεζοδρόμια, συνήθειες που κάνουν την καθημερινότητα όλων μας δυσκολότερη.

Τέλος σε αυτές τις συνήθειες έρχεται να δώσει η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με την αστυνομία. Σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας Βασίλειος Τσιγαρίδης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σπάρτης Βασίλειος Μαυροειδόγγονας και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών θεμάτων και Ανάπτυξης Δήμου Σπάρτης Μιχάλης Βακαλόπουλος τόνισαν ότι η οδική συμπεριφορά στην πόλη αλλάζει.

Το χρονικό διάστημα μέχρι την 1η Οκτώβρη οι οδηγοί θα βρίσκουν κλήσεις της τροχαίας στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους που όμως είναι φωτοτυπίες και προειδοποιούν ότι την επόμενη φορά που θα διαπιστωθεί παράβαση η κλήση θα είναι αληθινή.