Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Βαρθολομιό στην Ηλεία. Το άτυχο ζευγάρι πήγαινε στη δουλειά. Το μεσημέρι οι κηδείες τους…

ΗΛΕΙΑ. Το ζευγάρι “έφυγε” μαζί από τη ζωή σε τροχαίο μετά από μια 40χρονη κοινή πορεία που πάλεψαν και δημιούργησαν την οικογένεια τους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας (26-10-2020) στο Βαρθολομιό.

Ο Θανάσης και η Χριστίνα Καρούσου, έχασαν τη ζωή τους σε ένα τραγικό τροχαίο, όταν ένας 23χρονος τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Βαρθολομιού – Δήμητρας. Το ζευγάρι πήγαινε στη δουλειά του παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο στις 08.50 στο ύψος των σιδηροδρομικών γραμμών του παλιού σταθμού του ΟΣΕ.


Στο σημείο προσέτρεξαν οι περίοικοι και με ασθενοφόρο ο 69χρονος και 57χρονη που δεν είχαν ίχνη ζωής μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους. Ελαφρά τραυματισμένος και ο οδηγός του ΙΧ που τούμπαρε στο σημείο.


Η κηδεία του ζευγαριού θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Βαρθολομιού, όπου τα δύο τους παιδιά ο Λευτέρης και η Κατερίνα, οι συγγενείς και οι φίλοι θα τους αποχαιρετίσουν…

Ειδήσεις σήμερα:

28η Οκτωβρίου: Ο καιρός φοράει χλαίνη

Έκρηξη κρουσμάτων στη Πελοπόννησο! Έφτασαν τα 42!

Aυτοκτονία! Ένας πυροβολισμός συγκλόνισε το κοσμικό Λουτράκι

Απειλούν να πάρουν τα όπλα οι Ρομά της Σπάρτης γιατί «αδικήθηκε» ομόφυλός τους! (video/photos)