ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Κλειστό βρίσκει το υποκατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι το κοινό, ύστερα από την απόφαση της Cosmote να κλείσει δέκα υποκαταστήματα της.

Ένα από τα υποκαταστήματα αυτά και μάλιστα αυτό που βρίσκεται στις 2 πρώτες θέσεις, ανάμεσα σε αυτά που κλείνουν, σε κερδοφορία, σύμφωνα με όσα μας είπε ο Γραμματέας του Eργατικού Kέντρου Κορίνθου και μέλος του ΠΑΣΕ ΟΤΕ κ. Σαμοΐλης Χρύσανθος είναι και το υποκατάστημα του Λουτρακίου.

Η απόφαση αυτή γυμνώνει την πόλη του Λουτρακίου, από άλλη μια σημαντική υπηρεσία και μετά τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ θα ακολουθήσουν και τα ΕΛΤΑ, όπως μας αποκάλυψε ο κύριος Σαμοϊλης Χρύσανθος.

Μεγάλο όμως θέμα υπάρχει και με τους υπαλλήλους που απασχολούσε το εν λόγω υποκατάστημα, οι οποίοι σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του εργατικού κέντρου Κορίνθου είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν σε υποκατάστημα της Αττικής ή να αποχωρήσουν με την νόμιμη αποζημίωσή τους.

Οι συνδικαλιστές και το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το θέμα των υπαλλήλων που υποχρεωτικά, αφού δεν μπορούν να αφήσουν τις οικογένειες τους για να μεταφερθούν σε κατάστημα της Αττικής, θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Ενημερώθηκαν όλοι οι βουλευτές του νομού Κορινθίας, εκ των οποίων ασχολήθηκε μόνο ένας της αντιπολίτευσης, συμφώνα πάντα με τα λεγόμενα του κυρίου Σαμοΐλη, ο οποίος έκανε και υπερώτηση στη βουλή (σσ Γιώργος Ψυχογιός)

Ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου, ο σύλλογος Εμπόρων Λουτρακίου και πολλοί άλλοι σύλλογοι.

Το προσωπικό του υποκαταστήματος θα παραμείνει εκεί, αφού πηγαίνει καθημερινά, χωρίς να εξυπηρετεί το κοινό μέχρι τις 25 Νοεμβρίου όπου και θα κλείσει οριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ξενοδόχοι αγωνιούν για τα μπλόκα στις μετακινίσεις

Η πόντιση του καλωδίου Πελοπόννησος - Κρήτη θα ξεφουσκώσει τους λογαριασμούς ΔΕΗ!

Ξεχωριστά κρασία στην Πελοπόννησο ανέδειξε ο φετινός τρύγος

Αυτοκτόνησε με χάπια 55χρονος Τριπολίτης

740 πολίτες έπληξε ο κορονοϊός σε Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία!