ΣΠΑΡΤΗ. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Έτσι είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με την Διοικήτρια κα Ε. Παπαγεωργίου καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών.

Όπως έκανε γνωστό ο Σύλλογος, «…τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο βαθμός ετοιμότητας της μονάδας απέναντι στον κορονοϊό, η ανάπτυξη και η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ διοίκησης, ιατρικού προσωπικού και συλλόγου ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. Κοινή επιδίωξη όλων των πλευρών η συνέχιση της ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασία ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον Λάκωνα πολίτη».

Επίσης, «… το ΔΣ αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας διοίκησης του Νοσοκομείου, συνεχάρη και ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες, υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να στηρίζει το Νοσοκομείο διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».