70χρονη φλέρταρε διαδικτυακά! Η δήθεν απόπειρα αυτοκτονίας την ξεσκέπασε

ΠΑΤΡΑ. Ο 35χρονος αποφάσισε να διακόψει αυτό το διαδικτυακό ερωτικό παιχνίδι που υπήρχε μεταξύ τους, εκείνη του είπε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

Μία απρόσμενη εξέλιξη είχε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να αποτρέψει μία απόπειρα αυτοκτονίας που θα έκανε μία 25χρονη. Αυτό ήξεραν αρχικά, ότι είχαν να κάνουν όταν έφτασαν σε σπίτι της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Πάτρα.

Ωστόσο. σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Ούτε απόπειρα αυτοκτονίας υπήρχε, αλλά ούτε και 25χρονη.

Αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί ήταν μία 70χρονη γυναίκα η οποία φλέρταρε μέσω social media με έναν 35χρονο άνδρα που μένει στην Αθήνα. Η ίδια είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία και είχε δηλώσει πως ήταν 25 ετών. Όταν ο 35χρονος αποφάσισε να διακόψει αυτό το διαδικτυακό ερωτικό παιχνίδι που υπήρχε μεταξύ τους, εκείνη του είπε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Και μπορεί εκείνη να μην σκεφτόταν στην πραγματικότητα να δώσει τέλος στη ζωή της, ο άνδρας όμως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες εντόπισαν την ηλικιωμένη… «μικρούλα». Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί ενώ σίγουρα και ο 35χρονος θα θυμάται για καιρό το πάθημα του.