Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, απο 17:00 έως 19:00

ΣΚΑΛΑ. Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται από τον Δήμο Ευρώτα, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 7 μμ., ενώ την όλη διαδικασία θα φέρει εις πέρας κινητό συνεργείο του Γ.Ν.Ν. Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.

Ο Δήμος Ευρώτα καλεί όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 18 έως 62 χρόνων, να συμμετάσχουν στη εκδήλωση, ενισχύοντας την εθελοντική ομάδα αιμοδοτών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ».

Επισημαίνεται ότι για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η αιμοληψία, θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου:

«Στις δύσκολες και κρίσιμες μέρες που διανύουμε, οι ανάγκες που παρουσιάζονται στα νοσοκομεία για αίμα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και πρέπει να αντιμετωπιστούν μεθοδικά. Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευθούν, είτε είναι εθελοντές αιμοδότες, είτε όχι σε αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση - έκκληση. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σκάλας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως ένδειξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης, μεσούσης της δύσκολης υγειονομικής συγκυρίας».