Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην απαξίωση και την προσβλητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί από σκηνοθέτες που συνεργάστηκε στο παρελθόν.

ΕΛΛΑΔΑ. Οι αποκαλύψεις στον καλλιτεχνικό χώρο συνεχίζονται και οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος. Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξή στο περιοδικό «Tηλέραμα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απαξίωση και την προσβλητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί από σκηνοθέτες που συνεργάστηκε. Επίσης τοποθετήθηκε για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για περιστατικά σεξουαλικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εχω αντιμετωπίσει πολύ δύστροπο σκηνοθέτη! Και έναν άντρα και μια γυναίκα, και τηλεοπτικά και θεατρικά. Μου έχει τύχει να κάνω πρόβες στο θέατρο και να φεύγω κάθε μέρα κλαίγοντας, γιατί δεν άντεχα άλλο την πίεση και τον άσχημο τρόπο. Αποφάσισα να δω αν θα το καταφέρω, το έφερα εις πέρας και βγήκα πιο δυνατή. Ήταν λίγο μόδα κάποτε να έχεις να κάνεις με προσβλητικούς σκηνοθέτες».