ΕΛΛΑΔΑ. Σε μια ξεχωριστή, διαδικτυακή εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής αγοράς 2021, επιβραβεύοντας τις εταιρείες, και μέσα από αυτές τους ανθρώπους τους, που συνεχίζουν στο αντίξοο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται, να οραματίζονται, να τολμούν, να επενδύουν, να δημιουργούν και να καινοτομούν.

Περισσότερα από 850 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση μέσα από τα διάφορα κανάλια μετάδοσής της, ενώ 983 φαρμακοποιοί και 22 μέλη της κριτικής επιτροπής ψήφισαν και ανέδειξαν τους νικητές της βραδιάς.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Κωνσταντίνος Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, αναφέρθηκε στην έννοια της αριστείας και ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν είτε ως υποψήφιοι, είτε με την ψήφο τους στη διαδικασία των Αριστείων.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη, ο κ. Δημήτρης Μωραϊτης, γενικός διευθυντής της ΒΙΑΝ (Platinum χορηγός), και ο κ. Νικόλαος Κωστάρας, γενικός διευθυντής της IQVIA (Gold χορηγός).

Ακολούθησε η απονομή στις 11 κατηγορίες Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς.

Οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ του Ομίλου Γιαννακόπουλου απέσπασαν δύο σημαντικές πλατινένιες διακρίσεις

Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη φαρμακευτική αγορά την περίοδο της πανδημίας

  • Platinum: ΒΙΑΝΕΞ

    Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Όλγα Τριανταφύλλου, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΒΙΑΝΕΞ - ΒΙΑΝ

Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου

  • Platinum: ΒΙΑΝ για το DEPON Cold & Flu

    Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Ντανιέλα Μάλο, Marketing Manager της BIAN

Εκτός όμως από τις 11 κατηγορίες των Αριστείων, δόθηκαν και τρία ειδικά βραβεία «αριστίνδην» που απονέμονται σε πρόσωπα ή σε οργανισμούς που με τη δραστηριότητά τους, είτε επιχειρηματική είτε κοινωνική, έχουν αφήσει «θετικό πρόσημο» στη φαρμακευτική αγορά.