ΕΛΛΑΔΑ. Απεβίωσε ο ιδρυτής του Ομίλου Επιχειρήσεων Market In, Θωμάς Ράμμος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και η οικογένειά του

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης ο Όμιλος Επιχειρήσεων MARKET-IN ανακοινώνει την μετάσταση στην Αιώνια Ζωή του ιδρυτή του Ομίλου ΘΩΜΑ ΡΑΜΜΟΥ.

Η Επιχειρηματική του Πορεία, τα Επιτεύγματα και το Όραμά του συνεχίζουν να μας εμπνέουν ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να συνεχίσουμε το έργο του σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας, πάντοτε δίπλα στους Εργαζόμενους και τους Συνεργάτες των επιχειρήσεων μας και στον Έλληνα Καταναλωτή.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Market In έχουν ένα σημαντικό δίκτυο καταστημάτων στην Πελοπόννησο και συγκεκριμέμα σε Αχαϊα, Ηλεία, Κορινθία και Λακωνία με καταστήματα σε: Nεάπολη, Παπαδιάνικα, Μολάοι, Βλαχιώτη, Σκάλα, Γύθειο, Σπάρτη, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Βαρθολομιό, Τραγανό, Βάρδα, Κάτω Αχαϊά, Πάτρα, Σελιάνικα, Αίγιο, Διακοπτό, Ακράτα, Δερβένι, Ζευγολατιό και Λουτράκι.