ΕΛΛΑΔΑ. Οι Women In Olive Oil Greece διοργανώνουν νέο κύκλο Webinars! Αυτή την φορά διευρευνούν τις καινοτομίες που εφαρμόζονται στο ελαιόλαδο, ένα προϊόν 6000 ετών!

  • Μπορεί να γίνει πιο υγειοπροστατευτικό το προιόν το οποίο ο Ιπποκράτης αποκαλούσε «μεγάλο θεραπευτή»;
  • Μπορούμε να μάθουμε κάτι παραπάνω για τις τοπικές μας ποικιλίες ελιάς;
  • Μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του προϊόντος μας σε κάθε στάδιο;
  • Μπορούμε να καλλιεργήσουμε πιο «έξυπνα» από τους προγόνους μας;
  • Εν τέλει... μπορεί να υπάρξει καινοτομία σε ένα προϊόν που παράγεται εδώ και 6000 χρόνια;


Πέντε επιστήμονες δίνουν απαντήσεις σε έναν κύκλο δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων!

Πρόγραμμα

Καινοτόμες μέθοδοι μέτρησης φαινολών ελαιολάδου - Νέα κλινικά και πειραματικά δεδομένα

Δρ. Ελένη Μέλλιου. Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό, Τμήμα Φαρμακευτικής Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρόεδρος Mη Kερδοσκοπικού Οργανισμού World Olive Center for Health

Το DNA αφηγείται την ιστορία του ελαιολάδου

Δρ. Στέλιος Αρχοντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής BioCoS.

Δρ. Αθανασία-Μαρία Δούρου, Υπεύθυνη Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης BioCoS

Η χρήση της τεχνολογίας Laser στην προστασία των ΠΟΠ και ΠΓΕ ελαιολάδων και στην ανίχνευση νόθευσης

Δρ. Στέλιος Κουρής, Καθηγητής Φυσικής & Εφαρμογών Laser, Τμήμα Φυσικής Πανεπιστημίου Πατρών

Ευφυής γεωργία στον ελαιώνα

Ξουρής Χρήστος, Συνιδρυτήτης και Υπεύθυνος Προγραμμάτων Έρευνας και Ανάπτυξης Gaia Robotics

Κάντε εγγραφή και παρακολουθήστε δωρεάν και τα 4 webinars! Ο κύκλος σεμιναρίων απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους, όχι μόνο τα μέλη ή μόνο γυναίκες.