ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ήταν το 2013, όταν ο γιος του κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια του, μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του 16χρονου Άγγελου λειτουργεί στην εκκλησία του Αγίου Αργυρίου στην Επανομή την τελευταία 3ετία, από τότε που πήρε την απόφαση να αφήσει τα δημοτικά σχολεία και τις τάξεις που έκανε μαθήματα, για να γίνει ιερέας.

Ο 16χρονος Άγγελος που έπαιζε ποδόσφαιρο στον Άρη ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Ένας παίκτης που είχε πάρει το δρόμο για την πρώτη ομάδα και όπως λέει ο πατέρας του, έκανε πάντα τις προβλεπόμενες εξετάσεις. Οι ιατρικές εξετάσεις λίγες μέρες πριν από τον θάνατο του παιδιού του, δεν έδειξαν το πρόβλημα. Ο άτυχος Άγγελος δεν αισθανόταν ενοχλήσεις και ο θάνατός του από ένα σημείο και μετά, ήταν αναπόφευκτος.

Ο πατέρας του είναι αδύνατον να ξεχάσει το τελευταίο 24ωρο του παιδιού του. Τη νύχτα που προηγήθηκε και το μοιραίο πρωινό που ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του.

Οχτώ χρόνια μετά το τραγικό χτύπημα της μοίρας, λέει στην εκπομπή “Live News” πως ο Θεός και η εκκλησία είναι το μοναδικό φάρμακο που καθημερινά απαλύνει τον ψυχικό του πόνο.

Ακούστε όσα είπε στο Νίκο Ευαγγελάτο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις