ΕΛΛΑΔΑ. Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στη Φολέγανδρο. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του, ενώ συγγενείς και φίλοι, σε κλίμα οδύνης, αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα που δεν πρόλαβε να ζήσει και να χαρεί τη ζωή της. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της, με τον πατέρα της να μιλά στο Open για τη δολοφονία της κόρης του.

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα», τόνισε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς.

Σημειώνεται ότι στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς, ενώ για πρώτη φορά ζήτησε συγγνώμη κατά την αποχώρησή του από τη Νάξο, σύμφωνα με τον ANT1. Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, τόνισε ότι από χθες άρχισε να συγκροτεί τον εαυτό του και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το περιβάλλον. «Δεν είναι τυχαίο αυτό. Όταν πήγα στη Φολέγανδρο, την πρώτη φορά, δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί του για το περιστατικό. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε. Οπότε χαίρομαι που ήδη από χθες βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση», τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι ο πελάτης του δεν επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά το έγκλημα, ούτε με άλλο δικηγόρο όπως υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, ο κ. Βλάχος έκανε γνωστό ότι έχει δοθεί συναίνεση να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του 30χρονου. Τέλος σημείωσε ότι ο πελάτης του επιμένει ότι δεν ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις