ΚΡΗΤΗ. Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από την άγρια δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Με δάκρυα γράφτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η τελευταία πράξη του δράματος με τη γυναικοκτονία της 48χρονης από την Ιεράπετρα, η οποία κηδεύτηκε στον Αμπελούζο Ηρακλείου. Οι συγγενείς και οι φίλοι της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της από τα χέρια του πρώην συζύγου της, με τον οποίο είχε 4 παιδιά.

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που έγινε χθες στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα δέχτηκε 16 μαχαιριές στο σώμα της, οι οποίες έπληξαν ζωτικά της όργανα και ο θάνατος της ήταν σχεδόν ακαριαίος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

kideia-ierapetra.jpg
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο» αντίο στη Νεκταρία

Η μητέρα της δεν γνωρίζει τις συνθήκες του θανάτου της

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης, εκτός από τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να ανατρέπεται, είναι και η μητέρα της Νεκταρίας – η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – που δεν γνωρίζει ακόμα τις συνθήκες θανάτου της κόρης της.

Εξιτήριο και εισαγγελέας για τον συζυγοκτόνο

Το πρωί της Κυριακής (31.10) αναμένεται να βγει από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας ο 54χρονος άνδρας που μαχαίρωσε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο δράστης νοσηλεύτηκε προληπτικά καθώς στο διάστημα που απειλούσε να αυτοκτονήσει, μετά τη δολοφονία της 48χρονης συζύγου του, Νεκταρίας, είχε αυτοτραυματιστεί.

Ο 54χρονος έφερε δυο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Μανώλης Καλλιονάκης, με δηλώσεις του στο Creta 24 υποστήριξε πως η νοσηλεία ήταν προληπτική και την Κυριακή θα πάρει το εξιτήριο.

Το πρωί της Δευτέρας (01.11), ο 54χρονος συζυγοκτόνος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου, όπου θα κληθεί να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις