ΕΛΛΑΔΑ. Η Σκορπίνα στο ζώδιο με τον σπάνιο δυναμισμό και την μοναδική αισθητική είναι ένα διαχρονικό fashion icon.

Το ταλέντο στο τένις, ο τίτλος της Σταρ Ελλάς και η διεθνής καριέρα ως μοντέλο, η καριέρα στην τηλεόραση, τα τέσσερα παιδιά της, οι δύο γάμοι και ο καρμικός έρωτας με τον Βασίλη Κικίλια. Η ζωή της Τζένης Μπαλατσινού, μιας δυναμικής γυναίκας που βρήκε τον τρόπο να κερδίσει τη ζωή της.

Η άγνωστη ιστορία για τα παιδικά της χρόνια

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Τζένη Μπαλατσινού θα μπορούσε σήμερα να είναι μια διεθνής πρωταθλήτρια τένις, να έχει μια καριέρα εφάμιλλη της Μαρίας Σάκκαρη, με την οποία μάλιστα έχει παίξει και έναν φιλικό αγώνα μαζί. Η Τζένη Μπαλατσινού υπήρξε πρωταθλήτρια στο άθλημα από τα 12 της χρόνια μέχρι και τα 17 της.

mama balatsinou
Στην φωτογραφία ως μωρό ακόμη στην αγκαλιά της μητέρας της Σόνιας

«Από τα 12 ως τα 17 έμεινα εσωτερική σε ένα αθλητικό σχολείο στη Γαλλία. Αν σκεφτώ ότι 12 ετών έφυγα και πήγα να μείνω μόνη μου σε ένα σχολείο που κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση και διάβαζα διά αλληλογραφίας τα σχολικά μαθήματα, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο όμως τότε δεν συνειδητοποιούσα. Το έβλεπα σαν περιπέτεια και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από την άλλη, ήταν αφόρητη η μοναξιά. Τώρα το καταλαβαίνω, που γυρίζω πίσω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά όλο αυτό: να είμαι ανεξάρτητη, να αναπτύσσω την κρίση μου. Σκληραγωγήθηκα με τον καλό τρόπο», θα πει σε συνέντευξή της.

Η τυχαία συνάντηση με την Κουντουρά και το μόντελινγκ

Ένας τραυματισμός θα βάλει φρένο στα όνειρά της και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα κάνει μαθήματα τένις σε παιδιά και θα συναντηθεί εντελώς τυχαία με το μοντέλο Ξένια Κουντουρά, η οποία και θα προσπαθήσει να την πείσει να πάει στο πρακτορείο του αδελφού της Νίκου, ο οποίος στην συνέχεια με δική του πρωτοβουλία θα δηλώσει την συμμετοχή της στα καλλιστεία. Και κάπως έτσι θα γίνει σε ηλικία 19 ετών εστεμμένη ως Σταρ Ελλάς το 1990 και λίγους μήνες μετά θα κατακτήσει τον τίτλο της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, ανοίγοντας έτσι το σπουδαίο κεφάλαιο της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις