OMONIA. Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία μίας 24χρονης στην Ασφάλεια Ομονοίας καθώς, όπως υποστηρίζει, δύο άνδρες τη νάρκωσαν και εν συνεχεία τη βίασαν για αρκετές ώρες μέσα σε διαμέρισμα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε ημέρες όταν η γυναίκα συναντήθηκε με γνωστό της άνδρα και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του. Οι δυο τους βρέθηκαν στον 4ο όροφο διαμερίσματος στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια. Εκεί η 24χρονη αντίκρυσε έναν ακόμη άνδρα, φίλο του πρώτου. Όπως ανέφερε, οι τρεις τους ξεκίνησαν να πίνουν αλκοόλ και κάποια στιγμή, όπως κατήγγειλε, ο δεύτερος κατηγορούμενος της έδωσε ένα ποτό, από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και τότε ο φίλος της, της επιτέθηκε και τη βίασε.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και αμέσως μετά οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο εν λόγω διαμέρισμα όπου και εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους συνέλαβαν.

Η γυναίκα, η οποία αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται αν την βίασε και ο δεύτερος άνδρας που της έδωσε το ποτό από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις