ΕΛΛΑΔΑ. Πολλά και βασανιστικά είναι τα ερωτήματα, που έχουν «στοιχειώσει» τις τελευταίες ώρες συγγενείς, συνεργάτες και φίλους της όμορφης ραδιοφωνικής παραγωγού Εύας Μπουντούρη, οι οποίοι αρνούνται να πιστέψουν πως η γλυκιά φωνή των 14:00 με 16:00 του «Εν Λευκώ» σίγησε για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr σε άσχημη κατάσταση είναι οι δικοί της άνθρωποι, που όχι απλώς καλούνται να την αποχαιρετήσουν αλλά και να διαχειριστούν μια σειρά από γεγονότα και καταστάσεις που οδήγησαν στο τέλος του δικού τους ανθρώπου.

Η αρχή του κακού για την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό φαίνεται πως ξεκίνησε πριν από λίγο διάστημα κι όταν μετά από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων διαγνώστηκε με ανεύρυσμα. Μέχρι εκείνη την ώρα η γλυκιά Εύα όχι μόνο δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό, αλλά και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα με αποτέλεσμα να μην έχει παραπονεθεί ποτέ και σε κανέναν.

Μετά από συμβουλή του γιατρού της εκείνη πείστηκε να χειρουργηθεί σε προγραμματισμένη ημερομηνία κι αυτό γιατί ούτε εκείνη, αλλά ούτε και οι δικοί της άνθρωποι, είχαν υπολογίσει το τραγικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τίποτα δεν πήγε, όπως είχε υπολογιστεί, καθώς μετά την επέμβαση η Εύα Μπουντούρη δεν επανήλθε στη ζωή.

Αυτό που βασανίζει τους δικούς της ανθρώπους που όλες αυτές τις ώρες κάνουν διπλές και τριπλές σκέψεις, είναι το τι πραγματικά συνέβη εκείνα τα κρίσιμα λεπτά, που οδήγησαν στον θάνατο την όμορφη παραγωγό που από χθες τους έχει βυθίσει σε βαθύ πένθος.

Η είδηση του θανάτου της έσκασε σαν βόμβα, τόσο μέσα από τις αναρτήσεις και την ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ, όπου εργαζόταν τα τελευταία 15χρόνια όσο και από την πρωινή εκπομπή «Happy Day», όταν η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια, καθώς μαζί με την Εύα και την αδελφή της Αλεξάνδρα υπήρξαν παιδικές φίλες.

«Χθες ήμουν σε άλλη διάθεση. Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό μου και η κουμπάρα μου και αδελφική μου φίλη με ενημέρωσε ότι τελικά η αδερφή της έχασε την μάχη για την ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που πιθανότατα σας έχει συντροφεύσει πολλές φορές στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο μέσα από το ραδιόφωνο. Γιατί η Εύα Μπουντούρη ήταν η φωνή του Εν Λευκώ τα τελευταία 15 χρόνια. Ήθελα να της πω ένα αντίο και μέσα από εδώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια με ραγισμένη φωνή.

«Η Εύα ήταν πάντα ένα πολύ φωτεινό πλάσμα, μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη στην Κυψέλη, εμείς στα Άνω Πατήσια. Η αδερφή της η Αλεξάνδρα ήταν εκείνη που μας πάντρεψε. Έχουμε κάνει πολλή παρέα ως παιδιά, με την αδερφή της πιο πολύ. Ήταν πολύ άδικο αυτό που έγινε, γιατί το κορίτσι μπήκε για ένα χειρουργείο προληπτικά για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας και δεν πήγε καλά. Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί δεν αφορούν και τον πολύ κόσμο. Το σίγουρο είναι πως έγινε ένας άγγελος στον ουρανό. Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πως όλα κρέμονται από μία κλωστή. Να λέτε όλα αυτά τα σ’ αγαπώ που νιώθετε, να μην τα ξεχνάτε. Να ζείτε την κάθε μέρα. Η Εύα Μπουντούρη σαν αερικό που ήταν είχε όλες αυτές τις ανησυχίες», δήλωσε στην συνέχεια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις