ΕΛΛΑΔΑ. Στην εκπομπή μιλούσαν για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk και ο παρουσιαστής έδειξε ότι του αρέσει το γνωστό μοντέλο σε σύγκριση με την τραγουδίστρια.
Τότε η Φαίη Σκορδά του είπε: «Γούστα είναι αυτά Γιώργο»!
Αυτή η φράση, ενόχλησε τον παρουσιαστή και της τα έχωσε on air!

Συγκεκριμένα είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι «γούστα είναι αυτά;». Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα»!

Και η Φαίη σε έντονο ύφος είπε:«Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική».


Και τότε έγινε μπουρλότο, ο Λιάγκας: «Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο ολυμπιακός και όχι ο παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε»!


Δείτε τον καβγάς τους στον αέρα του πρωινού παρακάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις