ΑΛΙΜΟΣ. Εντύπωση προκαλεί το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης ο οποίος καταγγέλλει πως σε σχολική μονάδα της περιοχής τα παιδιά έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση, καθώς ο διευθυντής του σχολείου δεν δεχόταν να ασχοληθεί με το θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό.

Το βίντεο που αναρτήθηκε

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο κ. Κονδύλης φαίνεται πως βρίσκεται μέσα στο σχολείο και ειδικότερα στο σημείο που βρίσκεται ο καυστήρας αποκαλύπτοντας πως ο διευθυντής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν έχει ανάψει την θέρμανση γιατί «είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

«Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό... Διαπιστώνοντας σήμερα ποια είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές», λέει ο ίδιος.

Όπως αναφέρει στο βίντεο, η δημαρχιακή αρχή θα προσφύγει στον αρμόδιο εισαγγελέα «για την αθλιότητα που διαπράχθηκε, να ταλαιπωρούνται τα παιδιά, και να ταλαιπωρείται η λειτουργία της σχολικής μονάδας μέσα σε αντικανονικές συνθήκες χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος».

Την ίδια ώρα, σημειώνει πως καλεί την υπουργό Παιδείας να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις