ΓΛΥΦΑΔΑ. Στην καρδιά της Γλυφάδας επικρατεί αναστάτωση. Κάτοικοι της περιοχής έχουν βγει στα μπαλκόνια και γύρω από το κατάστημα που σημειώθηκε το έγκλημα, ο κόσμος βλέπει τους υπαλλήλους να καθαρίζουν τα θραύσματα από τη σπασμένη τζαμαρία και τους αστυνομικούς να φτάνουν στο αιματοβαμμένο πεζοδρόμιο.

Λίγες ώρες μετά, το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το NewsIt.gr δείχνει καρέ καρέ τη δολοφονία. Το καρτέρι του δράστη και την άγρια επίθεση στον άτυχο άντρα που ήταν σύντροφος της μητέρας του. Το αρρωστημένο χτύπημα με μαχαίρι που τον έστειλε στον θάνατο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Λίγο μετά τις 06.00 το πρωί ο άτυχος άντρας παρκάρει στο πεζοδρόμιο, έξω από το κατάστημά του και πηγαίνει να το ανοίξει. Χωρίς να το έχει καταλάβει κοντά στην είσοδο τον περιμένει ο δράστης, που περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να του επιτεθεί.

Όταν γυρίζει την πλάτη για να ξεκλειδώσει το λουκέτο, ο δράστης με αργά βήματα τον πλησιάζει και αμέσως όπως βλέπουμε αρχίζει να τον μαχαιρώνει. Όλα τα χτυπήματα στην κοιλιά του 66χρονου που είναι καταδικασμένος να αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι απεγνωσμένες φωνές του για βοήθεια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα δεν ήταν αρκετές για να σωθεί η ζωή του. Μετά το έγκλημα ο 50χρονος απομακρύνεται με τον τρόπο που πλησίασε. Με βήματα αργά και σταθερά…

Ο άτυχος άντρας πέφτει κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην είσοδο του καταστήματος κι ο θόρυβος από τη τζαμαρία που σπάει ξεσηκώνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο

Λίγο μετά τη φονική επίθεση, ο άτυχος άντρας που διατηρούσε κατάστημα στη Γλυφάδα μεταφέρεται στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του κ ο δράστης παραδίδεται σε αστυνομικούς… «Τον καθάρισα, είχε προσωπικές διαφορές» ανέφερε στους αστυνομικούς.

Στην οδό Ηπείρου στη Γλυφάδα φίλοι του θύματος προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτά που προηγήθηκαν. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο 50χρονος δράστης είχε να εμφανιστεί εδώ και χρόνια στη γειτονιά καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα επέστρεψε και άρχισε να διεκδικεί από τη μητέρα του, μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Η άρνηση της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο, σε συνδυασμό με τις ευθύνες που έριχνε στον σύντροφό της, έφεραν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Πριν από δεκαετίες ο καθ’ ομολογία δολοφόνος δούλευε στο χρωματοπωλείο που σημειώθηκε η δολοφονία, ενώ εκείνο τον καιρό είχε πιάσει δουλειά και ο 66χρονος που το πρωί έπεσε νεκρός.

Όταν πέθανε ο πατέρας του δράστη, η μητέρα του έκανε σχέση με τον υπάλληλο και όλα για χρόνια κυλούσαν ήρεμα και φυσιολογικά. Μέχρι πριν από λίγες μέρες, όταν η διαφωνία για τα περιουσιακά, όπλισε τα χέρια του 50χρονου.

Άτομα από το περιβάλλον του δράστη ανέφεραν πως μετά την αποχώρησή του από το χρωματοπωλείο της οικογένειας, άνοιξε δικό του κατάστημα που τα τελευταία χρόνια βυθίστηκε στα χρέη. Η ανάγκη να βρει χρήματα διατάραξε τον ψυχικό του κόσμο αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις