ΕΛΛΑΔΑ. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος σήμερα απολογήθηκε για τη μήνυση που έγινε σε βάρος του για τα ροζ βίντεο.

Ωστόσο ο ίδιος παραμένει υπό κράτηση μέχρι τουλάχιστον αύριο που θα απολογηθεί για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που έγινε σε βάρος του.

Έτσι, αν και σήμερα αποφασίστηκε να αφεθεί με τους όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγύησης 30.000 ευρώ, ο τηλεπαρουσιαστής κινδυνεύει να προφυλακιστεί αύριο μετά τη νέα δίωξη.


Αυτή αφορά σε ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλων σε βαθμού κακουργήματος.

Ο ίδιος στην απολογία του φέρεται να επανέλαβε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και ότι κατέβασε τα βίντεο χωρίς να ξέρει ποιος τα ανέβασε ξανά.

Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια ο 58χρονος παρουσιαστής αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων , εάν έχει να πει κάτι στις γυναίκες, οι οποίες χωρίς τη συγκατάθεση τους είδαν τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Πηγή: voria, grtimes

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις