ΕΛΛΑΔΑ. Αποκλειστικές εικόνες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την σύζυγο του, να είναι πιασμένοι χέρι - χέρι και να έχουν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, γύρω στις 09:30 της Τετάρτης, μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Λίγες ώρες μετά από την απολογία του και την απόφαση ανακριτικών και εισαγγελικών Αρχών να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης με την ανάρτηση στο διαδίκτυο των ροζ βίντεο με συντρόφους του, εν αγνοία τους, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε βόλτα με την σύζυγο του, η οποία κρατώντας τον από το χέρι, έστειλε και ένα μήνυμα προς όλους, πως είναι στο πλάι του και τον στηρίζει στην δικαστική διαμάχη με πρώην συντρόφους του, που ανακάλυψαν τους εαυτούς του σε ροζ βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, μετά από αναρτήσεις που έκανε ο παρουσιαστής, δίχως οι ίδιες να έχουν συναινέσει και να γνωρίζουν σχετικά με τις αναρτήσεις αυτές.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, «στο σπίτι του, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν φάκελο, με αρχειοθετημένα και ταξινομημένα αρχεία ερωτικού περιεχομένου, με ερωτικές συντρόφους του, τα οποία είχαν καταγραφεί τα τελευταία αρκετά χρόνια. Προφανώς σκοπίμως και για να αξιοποιηθούν υπέρ του στο δικαστήριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προέβη στην διαγραφή αυτών των αρχείων, αν και είχε τον χρόνο και την άνεση, από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση και οι καταγγελίες, μέχρι την σύλληψη του και την έρευνα στο σπίτι του».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη πως οι Αρχές εξετάζουν δύο προφίλ, με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούσε εκείνος στο όνομα των προφίλ με τα οποία αναρτήθηκαν τα ροζ βίντεο, σημειώνοντας ότι «το δεύτερο έχει ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 και φαίνεται πως μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ενεργά και τα δύο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις