ΕΥΒΟΙΑ. Σοκ στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας έχει προκαλέσει η πράξη γυναίκας η οποία προσπάθησε να κάψει ζωντανό άνδρα όταν τον επισκέφθηκε στο σπίτι του.

Πρόκειται για γυναίκα από την Αγία Άννα η οποία επισκέφθηκε 68χρονο άνδρα στο σπίτι του στο Αχλάδι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό με οινόπνευμα καθώς φέρεται ότι ο άνδρας την απείλησε με τσεκούρι.

Ο άνδρας ωστόσο παρέμεινε στο σπίτι και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου ζήτησε βοήθεια από το κέντρο υγείας.

Άμεσα λόγω του κρίσιμου της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου κρίθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στα χέρια της αστυνομίας η γυναίκα

Στο αστυνομικό τμήμα Λίμνης Ευβοίας προσήχθη η 32χρονη γυναίκα. Η 32χρονη που έλουσε με οινόπνευμα και έβαλε φωτιά στον 68χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του στο Αχλάδι της Ευβοίας, αντιμετωπίζει πλέον την κατηγόρια της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ο 68χρονος υποστήριξε ότι η 32χρονη του είχε πάρει χρήματα.

Ο άνδρας, που φέρεται να κρατήθηκε όμηρος από την 32χρονη για τέσσερις ημέρες μέσα στο σπίτι του, έχει μεταφερθεί με σοβαρά εγκαύματα στον Ευαγγελισμό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις