ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ιερέα για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στην Ηλιούπολη.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κληρικό, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από καταγγελία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο ιερέας Ναού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Ηλιούπολης.

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η νέα περίπτωση βιασμού συγκλονίζει εκ νέου την ελληνική κοινωνία, καθώς μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από 27χρονο παίκτη ριάλιτι, προέκυψε και η σύλληψη του ιερέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις