ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι ένας 23χρονος Αλβανικής καταγωγής που είναι οπαδός του ΠΑΟΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 23χρονος είχε προσαχθεί, το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ενώ αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό και δεύτερου ατόμου που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τη σύλληψη του δολοφόνου του Άλκη

Στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι «επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη».

«Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της. Θέλω να εκφράσω με όλη μου την ψυχή τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή. Ξέρω ότι αυτό δεν απαλύνει τον πόνο των αγαπημένων του προσώπων. Τουλάχιστον, θα αποδοθεί δικαιοσύνη» κατέληξε στην ανάρτηση του ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ η δολοφονική επίθεση με θύμα τον Άλκη Καμπανό ήταν προμελετημένη και είχε στόχο φιλάθλους και οπαδούς του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr από αξιόπιστες πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα προκύπτει ότι οι δράστες είχαν ξεκάθαρα ανθρωποκτόνο πρόθεση. Μαχαίρωσαν τέσσερις φορές τον άτυχο Άλκη. Μία φορά στη δεξιά μηριαία χώρα, δύο φορές στον αριστερό γλουτό και μία φορά στο χέρι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις