ΕΛΛΑΔΑ. Mία εικόνα, που μοιάζει να είναι βγαλμένη από το μακρινό παρελθόν, κάνει τις τελευταίες ώρες του γύρου διαδικτύου, προκαλώντας αντιδράσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του corfutvnews.gr, μία γυναίκα στους Παξούς που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αντί να μπει σε ασθενοφόρο, αναγκάστηκε να μπει σε καρότσα φορτηγού καθώς το ασθενοφόρο ήταν χαλασμένο. Η γυναίκα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, είναι τυλιγμένη με μία κουβέρτα και δεμένη με ζώνη πάνω σε ένα πλαστικό, αυτοσχέδιο φορείο. Στην καρότσα του φορτηγού είχαν στρώσει ένα χαλί για να ακουμπά η γυναίκα.

Την περιπέτεια της ασθενούς περιέγραψε ο οδηγός που κλήθηκε να βοηθήσει, με ανάρτησή του στα social media.

«Σήμερα κλήθηκα να μεταφέρω ασθενή με το φορτηγό μου διότι χάλασε το ασθενοφόρο το οποίο είναι παλιό και παρουσιάζει προβλήματα οι γιατροί και το προσωπικό του ΚΥ Παξών καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν της ανάγκες των κατοίκων του νησιού χρειαζόμαστε άμεσα καινούργιο ασθενοφόρο άμεσα! Η κυρία αυτή έπρεπε να φύγει το πρωί για εισαγωγή και έφυγε το μεσημέρι στις 14.15 με το ιπτάμενο δελφίνι για Κέρκυρα» γράφει ο οδηγός, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις