ΕΛΛΑΔΑ. Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κ. Ελένη, στην οποία έχουν κόψει το ρεύμα, καθώς δεν μπόρεσε να πληρώσει μία δόση της ρύθμισης που είχε κάνει. Η ίδια, εδώ και 5 μήνες ζητά να της κάνουν νέα ρύθμιση, κάτι που δε γίνεται δεκτό, ενώ για να της επανασυνδέσουν το ρεύμα της ζητούν 960 ευρώ, το σύνολο δηλαδή των οφειλών της.

«Είμαι στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ, έχω ένα λογαριασμό που πληρώνω κανονικά, και έναν άλλο που έχει μπει στην καθολική υπηρεσία που είναι ας πούμε θυγατρική της ΔΕΗ. Στην καθολική υπηρεσία έχασα μία δόση, και αυτό μου απαγορεύει να ξανακάνω διακανονισμό. Ο λογαριασμός είναι 960 ευρώ. Έδινα γύρω στα 80 ευρώ το μήνα», σημείωσε η κ. Ελένη.

«Εδώ και πέντε μήνες ζητάω να μου κάνουν νέο διακανονισμό, και μου λένε να περάσει το εξάμηνο. Μου έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία που μπορώ να κάνω διακανονισμό. Τους πήρα σε εκείνη την ημερομηνία και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω διακανονισμό γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο. Εγώ έχω και ένα παιδί ΑμεΑ. Ρώτησα γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο και μου είπαν ότι είμαι υψηλόμισθη. Τώρα πώς είμαι υψηλόμισθη δεν το ξέρω αυτό. Το οικογενειακό μου εισόδημα είναι γύρω στις 19.000 ευρώ. Τώρα μου έχουν κόψει το ρεύμα. Μας λένε μπαταξήδες», πρόσθεσε η ίδια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις