ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Τρία άτομα συνελήφθησαν με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου αναφορικά με την 15χρονη που εξαφανίστηκε από το Περιστέρι και εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη φίλη της. Πρόκειται για τη φίλη της, με την οποία βρισκόταν στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη στο Περιστέρι.

Αρχικά η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι η 15χρονη θα μετέβαινε για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο. Στη συνέχεια, ωστόσο, βρέθηκε οπτικό υλικό από το Μετρό της Ανθούπολης που αποδείκνυε ότι η ανήλικη δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι που τελικά η ανήλικη εντοπίστηκε στο σπίτι της φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις