ΚΡΗΤΗ. Τη δραματική στιγμή που ένας πελάτης έσωσε έναν άλλο πελάτη που πνίγηκε με πεπόνι σε ταβέρνα στην Πλάκα Αποκορώνου στην Κρήτη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που πνίγηκε με το πεπόνι να έχει σηκωθεί όρθιος και γύρω του να βρίσκονται άλλα άτομα. Αρχικά επιχειρούν να τον βοηθήσουν χτυπώντας του με δύναμη την πλάτη.

Όταν, όμως, φάνηκε ότι η μέθοδος αυτή δεν είχε αποτέλεσμα τότε ένας άλλος πελάτης, ο Κώστας Βασιλάρας όπως αναφέρει η ιστοσελίδα creta24.gr, πήρε πιο δραστικά μέτρα εφαρμόζοντας τις απαραίτητες τεχνικές.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα» δήλωσε ο νεαρός άνδρας που αποδείχθηκε φύλακας-άγγελος για τον άνδρα που πνίγηκε με πεπόνι στο περιστατικό που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου.

Ο νεαρός, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν τη δραματική διάσωση αυτή, είχε σώσει και ένα ζευγάρι Ιταλών που βρισκόταν στην Κρήτη για διακοπές και παρασύρθηκε από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις