ΧΑΝΙΑ. Το σωστό παράδειγμα προς όλους τους νέους, που έγραψαν Πανελλήνιες, έδωσε η Ξένια Καγκελίδου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία αρίστευσε στις εξετάσεις και θα πραγματοποιήσει το όνειρό της, να μπει στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, ακόμα και χωρίς φροντιστήριο.

Η Ξένια Καγκελίδου, από το ΕΠΑΛ Πλατανιά κατάφερε παρά την απαιτητική καθημερινότητα της, να ονειρευτεί, να διαβάσει και τελικά να αποδείξει πως όλα μπορούν να γίνουν και για τίποτα δεν υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Η μητέρα από τα Χανιά έγραψε 18,9 στα Μαθηματικά, 16,9 στην Χημεία, 16,4 στην Έκθεση και 14,7 στα Δίκτυα.

Όπως η ίδια τόνισε στο zarpanews.gr, οι καθηγητές της ήταν αυτοί που την βοήθησαν στο να πετύχει τον στόχο της: «Είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές μου. Είχα συστηματικό διάβασμα αλλά το απολάμβανα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας, όταν το απολαμβάνεις, τα καταφέρνεις. Είχα όμως λίγο άγχος προς το τέλος, αλλά φυσιολογικό, όπως έχουν όλοι οι υποψήφιοι».

«Τα μικρότερα παιδιά μου δεν το πολυκατάλαβαν αλλά ο μεγάλος που θα δώσει του χρόνου εξετάσεις, έμεινε άφωνος με την βαθμολογία μου και αναρωτιέται αν κι αυτός του χρόνου θα καταφέρει να γράψει το ίδιο ή και καλύτερα», ανέφερε σχολάζοντας την αντίδραση των παιδιών της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις