ΧΑΝΙΑ. Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα μια 15χρονη και έναν 23χρονο σημειώθηκε στα Χανιά, όταν μια παρέα νεαρών βγήκε να διασκεδάσει, ενώ τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, με μια 23χρονη να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής σε επαρχιακό δρόμο της Κισσάμου στα Χανιά.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαιναν μια συνομήλική του και δύο ανήλικοι (το 15χρονο κορίτσι και ένας 17χρονος έφηβος) εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε δέντρο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα, σύμφωνα με το cretapost.gr.'

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός να καταλήξει επί τόπου και η 15χρονη κατά τη μεταφορά της από το ΕΚΑΒ, ενώ και οι υπόλοιποι επιβάτες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Την ίδια ώρα, στο όχημα του αγροτικού επέβαιναν δύο άτομα – ένας άνδρας και μία γυναίκα – με την 74χρονη να τραυματίζεται ελαφρά.

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων η 23 γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.

Ο 17χρονος που επέβαινε επίσης στο μοιραίο όχημα είναι στο νοσοκομείο με πιο ελαφρά τραύματα από την 23χρονη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις