ΜΕΓΑΡΑ. Συγκίνηση προκαλεί η κίνηση των πυροσβεστών που επιχειρούσαν στη φωτιά στα Μέγαρα χθες, Τετάρτη, και άφησαν σημείωμα σε κάτοικο, του οποίου το σπίτι κινδύνευσε να καεί ζητώντας του συγγνώμη.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Λάμψας μιλώντας στο Open, δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν ξέσπασε η φωτιά και έβλεπε από την τηλεόραση τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα. Όταν όμως έφτασε στο σημείο, οι άνδρες της Πυροσβεστικής τον ενημέρωσαν πως κατάφεραν να σώσουν το σπίτι του και ότι άφησαν μέσα κάτι για εκείνον.

«Το σημείωμα ήταν όντως συγκινητικό. Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από την ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι και αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος τους και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα» είπε ο κ. Λάμψας.

«Έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ήρθα στο σπίτι, τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Εκπληκτικά παιδιά. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Όλη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας. Αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε γιατί είχαν σώσει το σπίτι, βούρκωσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις