H Ευρωπαϊκή FinTech myPOS συνεργάστηκε με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος για να δημιουργήσουν τα δικά τους ηλεκτρονικά σημεία δωρεών. Σε επιλεγμένα καταστήματα Jumbo και Starbucks στην Αθήνα θα βρείτε σημεία ανέπαφων συναλλαγών για άμεσες δωρεές που θα βοηθήσουν άμεσα και έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η διαδικασία των δωρεών μέσω καρτών, για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα κεφάλαια.

Γιατί myPOS;

Βασικός λόγος είναι ότι η myPOS έχει αναπτύξει ένα σύστημα που μπορεί να βοηθήσει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος να λαμβάνουν δωρεές καθημερινά με τον πιο εύκολο τρόπο, ακουμπώντας απλά μια κάρτα σε ένα τερματικό POS.

Η εταιρεία προσφέρει πολλά σύγχρονα εργαλεία πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων έξυπνων και παραδοσιακών τερματικών POS και τώρα έχει δωρίσει μερικά από αυτά τα τερματικά για να βοηθήσει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος να δημιουργήσουν τα δικά τους ηλεκτρονικά σημεία δωρεών.

Mε αυτόν τον τρόπο, δίνεται η δυνατότητα στον οργανισμό να συγκεντρώσει περισσότερες δωρεές που θα τον βοηθήσουν να συνεχίσει το έργο του για κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν στην Ελλάδα, σχεδόν 50 χρόνια τώρα, προσφέροντας προγράμματα φροντίδας για το παιδί και την οικογένεια, καθώς και συνεχή και μακρόχρονη στήριξη στους νέους.

Σύμφωνα με έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (2020), παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που υφίστανται στην Ελλάδα, με το 1/3 των Ελλήνων να αντιμετωπίζει κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού, τα Παιδικά Χωριά SOS υποστηρίζουν αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 2.000 παιδιά και ενήλικες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις