ΕΛΛΑΔΑ. Τρακτέρ στις πλατείες των χωριών στις 22 Ιανουαρίου θα βγάλουν οι αγρότες διεκδικώντας την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος, ακολούθως θα αποφασιστούν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα σε πανελλαδικό συντονισμό, όπως αποφασίστηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια σύσκεψης της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια της Λάρισας, με την συμμετοχή εκπροσώπων από δεκάδες αγροτικούς συλλόγους και Ομοσπονδίες, από όλη τη χώρα.

Σε 15 μέρες οι βιοπαλαιστές αγρότες βγάζουν τα τρακτέρ, αρχικά στις πλατείες, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους που σχετίζονται με το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές. Είναι αποφασισμένοι να αυξήσουν την πίεση προς την κυβέρνηση όπως διαφάνηκε από την σύσκεψη της Νίκαιας.

«Οφείλουμε να γεμίσουμε τις πλατείες με τρακτέρ και εφόσον είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι θα βαδίσουμε στον δρόμο του αγώνα που ξέρουμε» είπε, μεταξύ άλλων, στο κλείσιμο της σύσκεψης ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, δίνοντας το στίγμα των συντονισμένων αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα από τις 22 του μήνα και έπειτα.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και αντιπροσωπείες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λάρισας και της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις